• Baby en Borstvoeding Lactatiekundigen | Utrecht - Leidsche Rijn

Medela Symphony borstkolf huren

Als je baby nog niet (goed) aan de borst drinkt, als moeder en baby van elkaar gescheiden zijn, bijvoorbeeld door een ziekenhuisopname, of als de melkproductie nog niet goed op gang is gekomen is het belangrijk om zo snel mogelijk te starten met kolven.

Je kunt bij ons voor een korte of langere periode een borstkolf huren. We verhuren de professionele ‘ziekenhuis’-borstkolf, de Medela Symphony. Het grote voordeel van deze kolf is dat het borstschild aangepast kan worden aan de maat van de tepel.

De Medela Symphony borstkolf is met name geschikt om in de kraamweken de melkproductie op gang te brengen en in stand te houden.

Wij zijn een officieel verkoop- en servicepunt van Medela borstvoedingsproducten. Uitgebreide informatie over de Medela borstkolf en andere Medela producten vind je op Medela borstvoeding.

Praktische informatie

De borstkolf dient te worden opgehaald en teruggebracht. Wij vragen geen borg maar noteren wel het nummer van je ID-bewijs. Aan het eind van de huurperiode sturen we je een factuur. Vanwege de hygiëne moet je de afkolfset wel kopen. Sommige delen van deze afkolfset kun je na het huren van de borstkolf weer gebruiken als je overgaat op een gekochte kolf.

Sommige zorgverzekeraars vergoeden de huur of de koop van een kolf bij een lactatiekundige. We adviseren je om vooraf bij jouw zorgverzekeraar te informeren of jij de huur of de koop van een borstkolf geheel of gedeeltelijk vergoed krijgt.

Tarieven huur borstkolf

Aanschaf dubbele afkolfset€ 37,50
Huur Medela Symphony borstkolf * € 2,50 per dag

* Bij verhuur wordt € 5 administratiekosten in rekening gebracht.

Borstkolf en/of weegschaal huren

Onze praktijk is gesloten tijdens de zomervakantie van 20 juli t/m 6 augustus 2018.
Om je toch van dienst te zijn kan je tijdens onze vakantie, kun je voor lactatiekundige zorg terecht bij onze waarnemers.

Vink aan welk(e) product(en) je wilt huren:

6 + 0 = ?

Baby en Borstvoeding Lactatiekundigen | Utrecht - Leidsche Rijn | Borstkolf huren Medela Symphony
Baby en Borstvoeding Lactatiekundigen | Utrecht - Leidsche Rijn | Cursus borstvoeding